HåndværkHus & Have

Gode råd til dig, der gerne vil skille dig ud med din boligindretning

Af 28. februar 2019 Ingen kommentarer

Du kender måske følelsen; du er blevet inviterer hjem til dine venner, der lige er flyttet i hus sammen. Det har været en lang og spændende proces, og nu glæder de sig til at vise deres nye hjem frem for dig.

Du træder ind ad døren, fuld af forventning – men du bliver lynhurtigt skuffet. For det er umuligt at sige, om du er trådt ind i et udstillingsrum i Ikea eller et hjem, hvor der rent faktisk bor levende mennesker med en personlig stil og smag.

Danske hjem er ofte kedelige

Det er desværre ikke unormalt at få denne fornemmelse, når man træder ind i huset hos en dansk familie. for vi danskere er gode til boligindretning, men vi er enormt dårlige til at være kreative. Vi går med strømmen og vælger det, som alle de andre gør.
Det resulterer i hjem, der er pæne og behagelige at se på, men som desværre alle sammen ligner hinanden til forveksling. Og det er ærgerligt, for et ensartet look er sjældent det, som vi ønsker, når vi indretter vores nye hjem.

Boligindretning er en mulighed for at vise personlighed

Den måde, et hjem er indrettet på, siger nemlig rigtig meget om dets ejere. Derfor er det langt fra lige meget, hvilke møbler man vælger, hvad farve der er på væggene og hvad der hænger på væggene. Tværtimod er det en unik mulighed for at udtrykke personlighed og stil.
Denne mulighed misser man, hvis man bare vælger det populære og ikke går efter personlige præferencer. I bedste tilfælde kommer man til at virke som én, der er nem at glemme – i værste tilfælde kommer man til at virke som en, der i bund og grund bare er kedelig.

Eksperimenter med sjove tapeter

Heldigvis er det ganske få og små ændringer, der kan gøre en stor forskel. Det handler om at turde tage nogle chancer med nogle af de basale elementer i hjemmet. Det kunne for eksempel være det tapet, som man vælger på sine vægge.
Man behøver ikke at have farverigt eller anderledes tapet overalt. Man kan nøjes med et enkelt rum eller en enkelt væg. Det kan betyde rigtig meget, for tapetet lyser op og definerer rigtig meget af den stemning, som der er i et rum. Men hvilken form for tapet skal man så vælge?

Køb murstenstapet her.

Murstenstapet skaber en rustik og autentisk stemning

En mulighed for virkelig at skille sig ud kunne være med et murstenstapet. Et murstenstapet er ikke noget, som man ser i særlig mange danske hjem. Men det er faktisk virkelig flot, og en mulighed for at bringe noget råt og anderledes ind i boligindretningen.
Murstenstapeter kan fås i rigtig mange forskellige varianter og udgaver. Nogle har et fint og jævnt design, mens andre har store, ujævne mursten og ser mere naturlige ud. Du kan helt selv vælge mellem de mange muligheder.